wie we zijn

KEK dnl | vormgevers bni-bno
Scholenverbouw.nl is een initiatief van KEK dnl | vormgevers -bno.
KEK dnl | vormgevers - bno is bestaat sinds 2001 en wordt gevormd door Dorothé Derks en Jan Lücker

 

 

Dorothe derks
Dorothé heeft een jarenlange ervaring als interieurarchitect.

Na haar opleiding Architectonische Vormgeving aan de kunstacademie in Maastricht was ze eerst als interieurarchitect werkzaam bij een kantoorinrichter. In 1994 heeft ze onder haar eigen naam een bureau voor interieurarchitectuur opgericht. Sinds 2001 werkt ze samen met haar partner, Jan Lücker, onder de naam KEK dnl.
Dorothé zoekt naar de ingrediënten die juist een interieur maken dat je je ergens goed voelt. Dorothé wil in haar interieurontwerpen zorgdragen voor mens en omgeving. In woorden is dat niet te omschrijven, maar het wordt door iedereen wel moeiteloos gevoeld.

 

 

 

jan lucker

Jan heeft, na een aantal management functies, in 1999 zijn hart gevolgd en zich volledig toegelegd op de grafische vormgeving. Sinds 2001 werkt hij  samen met zijn partner, Dorothé Derks, onder de naam KEK dnl.

Hij verzorgt de grafische vormgeving voor derden maar ook voor KEK dnl zelf.

Daarnaast neemt hij de 3d-tekeningen van de interieurprojecten en de projectpresentaties voor zijn rekening.

 

 

 

Werken in EEN PROJECTTEAM

KEK dnl kiest ervoor om bij verbouwingen te werken met een projectteam. In een dergelijk projectteam bundelen we een aantal disciplines waardoor een schoolgebouw verbouwd kan worden dat voldoet aan de (onderwijskundige) wensen en eisen van de school, maar ook binnen het beschikbare budget en binnen de afgesproken tijd wordt gerealiseerd.

 

Als wij in een projectteam werken doen wij dat graag met partijen met wie wij goede ervaringen hebben zoals Bouwadvies Uden, Boeijenjong Architecten en Bouwstudio PelserHartman.

 

 

 

Bouwadvies UDen

Wij werken graag en goed samen met Sjaak van Leeuwen van Bouwadvies Uden. Sjaak is een kei in het opstellen en bewaken van het budget en de tijdsplanning.
Door zijn bouwkundige achtergrond en zijn jarenlange ervaring in de bouw weet hij van de hoed en de rand.
Sjaak voert ook de besprekingen met de aannemer en is verantwoordelijk voor de prijsvorming.

 

 

 

www.scholenverbouw.nl
is een website van KEK dnl | vormgevers - bno.

KEK dnl is een bureau voor interieurarchitectuur en grafische vormgeving dat zich o.a. heeft gespecialiseerd in de verbouwing van scholen.

adres
KEK dnl | vormgevers - bno

Carmelweg 13

6564 AH   Heilig Landstichting

(T) +31 24 324 59 90

info@kekdnl.nl

social media
K